Voeding

Alleen topmerken


Met advies

Je krijgt voedingsadvies op maat, met gezonde tussendoortjes en een berekening van de kost per dag.

Snel geleverd

Niet onbelangrijk om weten: wij leveren jouw bestelling veelal gratis aan huis, steeds binnen 48 uur!

Spaarkaart

De elfde zak dezelfde voeding is gratis. Of de elfde keer 10 % korting op de totale som van de spaarkaart!


De beste voeding

Enkel geselecteerde topmerken


Belangrijke voedingsinfo


Wij besteden veel tijd aan het uitleggen waarom goede voeding zo belangrijk is.  Er zijn drie grote gamma’s van dierenvoeding:

Supermarktvoedingen

Deze voedingen bevatten vaak veel kleurstoffen, bewaarmiddelen , vetten en suikers. Zoals de reclame zegt: ” als de kat kiest, kiest ze … “. Dat is ook zo. Dieren gaan heel sterk af op geur (van vetten) en smaak. Maar bij de meeste van deze voedingen zit er geen wetenschappelijk onderzoek achter en telt alleen verkoop.

Voedingen van dierenwinkels

Hier is de kwaliteit al iets beter, minder chemische toevoegingen en de ingrediënten zijn meestal van betere kwaliteit. Vaak wordt er nog teveel slachtafval onder gemengd.

Voedingen via dierenarts of apotheek

Sommige van deze merken zijn ook verkrijgbaar in de winkel.: enkele voorbeelden, Royal Canin, Hill’s, Trovet en voor de knaagdieren en konijnen Selective.

Deze voedingen worden gemaakt na een lange wetenschappelijke studie. In onderzoekscentra, gekoppeld aan de fabriek, wordt gekeken hoe men, door toevoegen of weglaten van bepaalde stoffen, ziektes kan voorkomen. Deze onderzoeken staan al heel ver, men kan zelfs het uiten/onderdrukken van een genetisch kenmerk beïnvloeden via de voeding.

  • Hoe flinker jullie als eigenaar hierin meewerken, hoe minder wij moeten genezen! En daar heeft elk diertje alleen maar voordelen bij!
  • Bij gezonde voeding, horen natuurlijk ook gezonde koekjes en tussendoortjes. Ook hiervoor kan je bij ons terecht.
  • Wij nemen alle tijd om samen een haalbaar plan voor jullie op te stellen, we geven eerst stalen mee en boekjes met uitleg, zodat jullie alles rustig thuis kunnen uitproberen.
Topmerken

De voeding van jouw dier is super belangrijk. Niet alleen bij ziekte, maar ook dagdagelijks. Vandaar dat wij enkel topmerken aanbevelen.

Getrouwheidskorting

Dankzij onze spaarkaart kan je de gepaste kwaliteitsvoeding voor jouw dier aan de beste voorwaarden verkrijgen.

10 + 1 Gratis voor dezelfde voeding, of 10% korting voor een diverse selectie!